Over ons

Paul Brink Advies

Over ons

Tijdens mijn werkperiode bij de Politie Amsterdam heb ik mijn eerste financiële vakdiploma’s behaald. Na jaren bij verschillende organisaties in loondienst gewerkt te hebben, ben ik in 2012 mijn eigen advieskantoor begonnen. Inmiddels heeft mijn echtgenote Brigitte ook de benodigde diploma’s behaald en werkt enkele dagdelen per week mee als binnendienstmedewerker.

Paul Brink Advies
Paul Brink

Betrokkenheid, transparantie en integriteit vind ik belangrijk. Ik geef geen ‘advies op afstand’, maar bouw graag een persoonlijke adviesrelatie met u op. Dat werkt voor beide partijen prettig. Het geeft mij in ieder geval plezier en voldoening en dat ziet u terug in mijn service. Ik werk vanuit Driebergen, maar ik ben niet plaatsgebonden en kom graag naar u toe! Met mijn ervaring en kennis kan ik u begrijpelijk financieel advies geven over verzekeringen, hypotheken, financiën en oudedagsvoorzieningen. Aangezien ik geen productieverplichting heb naar banken of verzekeraars is mijn advies altijd 100% onafhankelijk! U bent mijn opdrachtgever en niet de verzekeringsmaatschappijen of banken.

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek!

Ik werk op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als (MKB-)bedrijven en voor startende ondernemers en freelancers. Ik bied altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakel ik de hulp van specialisten in, mocht u een zeer specifieke kwestie hebben. Doordat ik niet voor een bank of verzekeringsmaatschappij werk kan ik een veel breder scala aan producten adviseren waar een adviseur bij een bank altijd beperkt is tot de producten van zijn eigen bank.  Het voordeel is uiteindelijk voor u: een uitgebreide vergelijking op maat waarbij daadwerkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet, gevormd volgens uw wensen. Dat is de kracht van een financieel adviseur, ontdek het zelf!